judo türkiye tekirdağ 59 deniz şilli nelda uğur şilli

 
Tekirdağ'da Judo Eğitimi
 
 
   
   
 

 

         

      

     

             Tekirdağ Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü başkanı ve Milli takımlar kafile başkanı Ali KILIÇ ' Tekirdağ ili olarak judo branşında oldukça iyi konumdayız.Bu müsabakaya 30 ülkeden 200 sporcu katıldı.iki sporcumuz bronz madalya maçı yaparak ayrı bir gurur yaşadık ve şansız bir şekilde müsabakaları kaybettik.Bizleri orda karşılayan başta MEGAGROUP  inşaat şirketi sahibi Ferhat ERDOĞAN'a çok teşekkür ediyorum.Bizlere çok yakın ilgi göstererek kendimizi evimizde gibi hissettirdiler.

                      Ayrıca Tacikistan Türkiye Büyükelçisi Mehmet Munis DİRİK bey'de müsabakalar boyunca bizleri yalnız bırakmayarak , yanımızda oldular.

             Milli Takım Antrenörümüz Deniz ŞİLLİ ise ' sporcularımız açısından mükemmel bir tecrübe oldu.2 sporcumuz bronz madalya müsabakasını kaybederek 5. oldular.Gerek saat farkı , gerekse hava şartları bizleri biraz olumsuz etkiledi fakat yapılan müsabakalar gelecek için fazlasıyla ümit verdi.Bizlere havaalanından itibaren yanımızda olan ve rehberlik yapan Şöhret SALİYEV ve MEGAGROUP personeli Bertan BERGAMALI 'ya çok teşekkür ediyorum. ' dedi.

 

 

        

 
 
 
 

I.J.F.   E.J.U.   G.S.G.M.   Türkiye Judo Federasyonu   Tekirdağ G.S.İ.M   Tekirdağ Belediye Başkanlığı