judo türkiye tekirdağ 59 deniz şilli nelda uğur şilli

 
Tekirdağ'da Judo Eğitimi
 
 
   
   
 

          

                               

                   Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal, Başkan Vekili Ercan Selçuk  ile beraber Tekirdağ Belediyesini ziyaret etti.

               Tekirdağ Judo İl Temsilcisi Dr. Mehmet Şilli, Tekirdağ Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ali Kılıç, Başkan Yardımcısı Hasan Önbey, Milli Takım Koordinatörü Deniz Şilli, Taekwondo Antrenörü Raşit Kaya  ile Taekwondo ve Judo sporcularının da eşlik ettiği ziyarette Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç’la görüşerek  Federasyon faaliyetleri hakkında bilgiler veren  Uysal 5-7 Temmuz tarihleri arasında Balkan Şampiyonasının Tekirdağ’da yapılacağını söyledi ve Dalgıç’ı şampiyonaya davet etti.

    

  

           Judo Federasyonu Başkanı Sayın Fatih UYSAL ve Yönetim Kurulu ​üyesi As Başkan Vekili Ercan SELÇUK ile  İl Müdürümüzü ziyeret ettiler.05-07 Temmuz 2013 tarihleri arasında İlimizde yapılacak olan Balkan Judo Şampiyonasının ön hazırlık ve genel konular üzerinde görüşülmüştür.Judo Federasyonu Başkanı Fatih UYSAL İl Müdürümüz Ali Osman TATLISU' ya Judo Sporuna vermiş olduğu destek ve katkılarından dolayı plaket takdim etti.

    

               Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal ile beraberinde bulunan Başkan Vekili Ercan Selçuk, Belediye Başkan Vekili Ali KılıçMilli Takım Koordinatörü Deniz Şilli ve Tekirdağ Judo İl Temsilcisi Dr. Mehmet Şilli Emniyet Müdürümüz Ali Yılmaz’ a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürümüz Ali Yılmaz, Federasyon Başkanı Fatih Uysal ve beraberindekilere çalışmalarında başarı dileklerinde bulunarak hediye verdi.
Ziyarette, Emniyet Müdürümüz Ali Yılmaz’ a plaket veren Federasyon Başkanı Fatih Uysal ve beraberindeki heyet, İlimizde gerçekleştirilecek olan “Yıldızlar Balkan Şampiyonası” hakkında da bilgi verdi.
 

 

 
 
 
 

I.J.F.   E.J.U.   G.S.G.M.   Türkiye Judo Federasyonu   Tekirdağ G.S.İ.M   Tekirdağ Belediye Başkanlığı