judo türkiye tekirdağ 59 deniz şilli nelda uğur şilli

 
Tekirdağ'da Judo Eğitimi
 
 
   
   
 

       Türkiye Judo Federasyonu 2014 faaliyet programında yer alan Uluslar arası 6.Dr.Fazıl KÜÇÜK Spor oyunları 09-12 Ekim 2014 tarihleri arasında KKTC'nin Başkenti Lefkoşe'de yapılacaktır.Türkiye Judo Milli Takımıda 5 erkek ve 1 bayan sporcu ile oyunlarda ülkemizi temsil edecektir.

       Kafilede yer alan Judoculardan Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Judo'cuları 81 kg Onur TİRAKİOĞLU ile 63 kg Emine TOKDEMİR hem kulübümüzü hemde ülkemizi temsil etmek ve madalya almak için müsabakalara çıkacaktır.Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu başkanı Deniz TANER ' Sporcularımızla gurur duyuyoruz, önce ilimizi sonra ülkemizi en iyi temsil edeceklerine inanıyorum.Bizlere destek veren Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem EŞKİNAT'a çok teşekkür ederim.Desteklerinden dolayı Kulübümüzü ulusal ve uluslar arası arena'da çok daha temsil edeceğiz.' dedi.

      Judo il temsilcisi Dr. Mehmet ŞİLLİ ise 'amacımız 2020 olimpiyatlarından bir madalyayı ilimize getirmek.Alt yapısı en iyi olan illerden birisiyiz , ama daha çok çalışmamız gerekiyor.'dedi.

               

            Emine TOKDEMİR                            Onur TİRAKİOĞLU

 
 
 
 

I.J.F.   E.J.U.   G.S.G.M.   Türkiye Judo Federasyonu   Tekirdağ G.S.İ.M   Tekirdağ Belediye Başkanlığı