judo türkiye tekirdağ 59 deniz şilli nelda uğur şilli

 
Tekirdağ'da Judo Eğitimi
 
 
   
   
 

             Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Fatih UYSAL Tekirdağ ilini ziyaret etti.Tekirdağ ilini ziyaret ederken yanında Tekirdağ Judo İl temsilcisi Dr. Mehmet ŞİLLİ ile Tekirdağ Judo Antrenörü Nelda ŞİLLİ ' de hazır bulundu. Ayrıca Türkiye Bayanlar A MİLLİ TAKIM Teknik Direktörü Haldun EFEMGİL'de yer aldı.

          Tekirdağ Belediye Başkanlığını ziyaret eden Fatih UYSAL ' Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem DALGIÇ'a , Judo sporuna verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederek , günün anısına bir plaket verdi.

        Tekirdağ Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü başkanı Ali KILIÇ ve Tekirdağ Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Baş.Yard. Hasan ÖNBEY'e de , katkılarından dolayı birer plaket verdi. 

                                    

              Tekirdağ Gençlik Hizmetleri Ali Osman TATLISU' yu da ziyaret eden Trürkiye Judo Federasyonu ' Tekirdağ ilinin judo branşında çok güçlü olduğunu ve gelecek yıllarda olimpiyatlara sporcu gönderebilecek kapasitede olduğunu belirtti.'

                Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman ŞİMŞEK 'i de makamında ziyaret eden ,       Fatih UYSAL ' NKÜ kurulacak olan Beden Eğitimi ve Spor Yüksek okulu'nun  ( BESYO ) Tekirdağ ili için                  çok faydalı olacağını belirterek , NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman ŞİMŞEK 'e günün anısına bir plaket verdi.

 

 
 
 
 

I.J.F.   E.J.U.   G.S.G.M.   Türkiye Judo Federasyonu   Tekirdağ G.S.İ.M   Tekirdağ Belediye Başkanlığı