judo türkiye tekirdağ 59 deniz şilli nelda uğur şilli

 
Tekirdağ'da Judo Eğitimi
 
 
   
   
 

TEKİRDAĞ BELEDİYE SPOR JUDO TAKIMI BURSA’DA ŞOV YAPTI…

 

16 Nisan 2011 Tarihlerinde , Bursa ilinde yapılan yıldızlar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çoçuk Bayramı Milli Takım seçmelerinde Tekirdağ Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Judo’cuları 6 madalya kazandı.

23-30 Nisan tarihlerinde Ankara’da yapılacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çoçuk Bayramı Dünya Oyunlarında ülkemizi 46 kg Enes ÇELİK temsil edecek. Bursa ilinde yapılan milli takım seçmesinde Türkiye Şampiyonu olan Enes ÇELİK ‘ülkemi ce ilimi en iyi şekilde temsil edeceğim ‘dedi.

Türkiye Judo Federasyonu Teknik Kurul Üyesi olan ve aynı zamanda Tekirdağ Belediye Spor Judo Antrenörü Deniz ŞİLLİ ‘ Tekirdağ Belediye Spor Olarak yıldızlarda alınan 6 madalya çok iyi bir altyapımız olduğunu göstermektedir. Hedefimiz Milli takımlara daha fazla sporcu vermek olduğunu belirtti. Çok çalışıp Tekirdağ’a bir OLİMPİYAT MADALYASI getireceğiz ‘ dedi.

Tekirdağ Belediye Spor Kulübü Başkanı Ali KILIÇ ‘ Milli takımlar seçmesinde , dereceye giren sporcularımızla gurur duyuyoruz.Judocularımız çok çalışıyor ve karşılığını alıyorlar’dedi.

42 kg Enes ÇELİK TÜRKİYE ŞAMPİYONU
46 kg Emre ÇELİK TÜRKİYE 3.
55 kg Anıl ÇEKİRDEK TÜRKİYE 2.
+ 60 kg Ahmetcan ÇEKİÇ TÜRKİYE 2.
44 kg Melisa ÖNER TÜRKİYE 3.
52 kg Emine TOKDEMİR TÜRKİYE 2.

 
 
 
 

I.J.F.   E.J.U.   G.S.G.M.   Türkiye Judo Federasyonu   Tekirdağ G.S.İ.M   Tekirdağ Belediye Başkanlığı